Centre d’Atenció Primària CAP Jazz Vic

Certificat d’aptitud per assistir al 20è Festival Jazz Vic

Del dijous 26 d’abril al dissabte 19 de maig

  • Centre d’Arts Contemporànies de Vic
  • Gratuït

El 9 de desembre de 2009, en el Festival de Jazz de Sigüenza, un espectador va denunciar al músic Larry Ochs per no estar interpretant jazz. Segons l’espectador, el músic estava interpretant música contemporània en comptes de jazz, gènere que el seu doctor li havia contraindicat per prescripció facultativa. A causa de les queixes de l’afectat, van fer acte de presència dos membres de la guàrdia civil i un dels dos agents va determinar que el que estava tocant el músic definitivament no era jazz. Per bé o per mal, en aquell concert hi havia un periodista d’El País que va relatar els esdeveniments. La notícia que un guàrdia civil havia establert la línia divisòria entre aquests dos gèneres va causar tant impacte que finalment la notícia es va publicar al diari The Guardian.

Amb motiu del 20è aniversari del festival, hem construït un Centre d’Atenció Primària (CAP) on us podreu treure un certificat d’aptitud per poder assistir sense perill i amb totes les garanties al 20è Alhambra Festival Jazz Vic.

Inauguració el dijous 26 d’abril a les 19 h.

Horaris:

  • De dimarts a divendres d’11 h a 13 h i de 17 h a 20 h.
  • Dissabtes d’11 h a 14 h i de 17 h a 20 h.

Diumenge 6 de maig · Escenari Alhambra (plaça del Carbó)

  • Centre d’Arts Contemporànies de Vic
  • Preu: 8€

Per celebrar el 20è aniversari, compartirem un dinar popular mentre gaudim de quatre concerts gratuïts a l’Escenari Alhambra. El dinar anirà a càrrec d’Anscuina i comptarà amb amanida, paella d’arròs, i brownie (got de Cervesa Alhambra Especial, vi negre, aigua i cafè inclòs).

Cotton Club

Francis Ford Coppola, EUA, 1984

Dimarts 8 de maig · 21:30 h · Espai de Teatre i Cinema ETC · 5 €

  • Espai de Teatre i Cinema ETC
  • Preu: 5 €

En plena època de la llei seca, el Cotton Club és un dels locals més emblemàtics dels Estats Units. Ubicat al barri de Harlem a Nova York, s’hi apleguen gàngsters, polítics i estrelles de cinema però no accepten persones negres. Entre els protagonistes del film, destaquen un jove trompetista (Richard Gere) a qui li canviarà la sort quan salva la vida d’un gàngster, i un ballarí negre (Gregory Hines), que vol assolir l’èxit al conegut local. A Cotton Club, Francis Ford Coppola recrea de forma magistral l’ambient del mític club en una pel·lícula coral que combina gèneres cinematogràfics com el melodrama, el musical i el cinema negre. La pel·lícula destaca especialment pels seus números musicals i pel magnífic tour de force final a l’estació central de Nova York.

Nascut el 1939 a Detroit, Francis Ford Coppola és un dels directors més influents de la seva generació, amb films clau del cinema modern com la trilogia d’El padrino, La conversación, Apocalypse Now o La ley de la calle.

Producció: Zoetrope Studios, Producers Sales Organization (PSO) Guió: William Kennedy i Francis Ford Coppola Música: John Barry Muntatge: Robert Q. Lovett i Barry Malkin Durada: 2 h i 7 min Intèrprets: Richard Gere, Gregory Hines, Diane Lane, Lonette McKee, Bob Hoskins i James Remar