Benvinguda

Les noves tendències del jazz i la música improvisada es tornen a donar la mà al Voll-Damm Jazz Festival Vic. Un punt de trobada marcat a l’agenda dels apassionats del jazz més experimental que pretén impulsar noves formacions, ser un punt de descoberta de noves sonoritats i oferir al públic una experiència jazzística d’alta volada.

Aquesta dinovena edició ens portarà artistes capdavanters internacionals com el trompetista noruec Arve Henriksen, amb un concert únic a l’Estat espanyol; noves formacions fruit de la fusió de bandes de diversos països, com l’estrena de l’Agustí Fernández Liquid Quintet, i treballs inèdits de grups del país i de l’escena internacional. Com cada any, també tindrem representant de les noves generacions jazzístiques, necessàries per al manteniment del bon futur de la creació de casa nostra.

L’emblemàtic local de la Jazz Cava és, sens dubte, un espai idoni per escoltar amb intensitat i proximitat els artistes que passaran per Vic del 4 al 14 de maig. I a fora, l’escenari Voll-Damm de la plaça del Carbó tornarà a esdevenir un aparador i un altaveu per a tothom que, de manera gratuïta, vulgui descobrir les propostes musicals més innovadores.

Segueix-nos al nostre Facebook

Subscripció al nostre butlletí

* Les teves dades seràn emmagatzemades en un document privat titularitat de Vic Bang Jazz Cava.